22-04-2018

EN HILSEN FRA GUD

 

 

 

AF Skuespiller

Farshad Kholghi

 

 

 

 

 

 

-.

Jeg er den almægtige, den allestedsnærværende og den alvidende, og nej - jeg er ikke Danmarks Radio. Jeg er Gud selv.

Igennem tiderne har jeg sendt jer utallige lærere, der skulle inspirere og oplyse jer, men ak… Jeg sendte jer lærere som Sokrates, Mozart, H.C. Andersen, Einstein, Astrid Lindgren, Hafez, Buddha, Hugh Hefner, Brigitte Bardot, Madam Curie og mange flere; men I valgte istedet at lytte til en gruppe idioter. De idioter, I valgte som profeter, har været ligeså gavnlige for menneskeheden, som Asmaa Abdol Hamid har været det for integrationen i Vollsmose.

I har misforstået alt det, jeg har prøvet at fortælle jer. F.eks. sagde jeg: Tro på dig selv. Troen er hellig. Men I troede, jeg sagde: Koen er hellig.

Jeg sagde: Omskoling er alfa og omega. Men naturligvis troede I, at jeg sagde: Omskæring er alfa og omega. Og så gik I straks i gang med at snitte i jeres små nyfødte. Hvordan i himlens navn kan I få jer selv til at skære i de små børn, der fra første sekund har brug for jeres kærlighed, trøst og tillid? De har brug for at blive krammet og kysset af far og mor. Det sidste, de har brug for, er at blive hevet i dilleren af en mand med overdreven hårvækst i ørerne, der holder en saks i hånden. Når barnet skriger af smerte, peger I mod himlen og giver mig skylden: “Jamen, det er Guds befaling!”

Gu’ det er ej min befaling. Jeg er kærlighed. Jeg ønsker ikke jeres børns forhud eller klitoris. Hvis I er så vanvittige og ikke kan lade være, så skær i jeres egne genitalier. Hvis I gør det, vil jeg vædde på, at alle I hellige med lysets hast vil finde frem til en “teologisk” konklusion, der siger: “Omskæring er imod Guds vilje”.

Jeg sagde: “Det er vigtigt at have det skægt”. Og I troede straks, jeg sagde: “Det er vigtigt at have skæg”. Og nu ligner I allesammen kvindelige svømmere fra Rusland.

I tror, jeg hader homoseksuelle. Det er løgn. Jeg elsker homoseksuelle. Næst efter stegt flæsk er det noget af det bedste, jeg har skabt. Bøsserne er super lækre, de har god smag, de er følsomme og kreative, og kvinderne er vilde med dem. De er den eneste slags mænd, der godt må klappe kvinderne på røven - uden at få en #metoo-sag på halsen. Og de har mere sex, end jeg nogensinde vil ku’ få.

Men jeg forstår bare ikke, hvorfor de absolut vil giftes i en kirke. Har de homoseksuelle aldrig hørt om gifte pars sexliv? Nej, selvfølgelig har de ikke det, for det eksisterer nemlig ikke…

I tror heller ikke, jeg har humor. Det er løgn. Jeg skabte Sverige og gjorde surstrømning til deres nationalret. Det er vel for f..... humor?

Så husk: Lev livet, drik vin, spis svin og sæt pris på skønhed. Og lige én vigtig ting: Tænk selv. Det er derfor, jeg har givet jer en hjerne. Brug den.

Kh

Gud

PS: Til alle danske skolelærere i de igangværende forligsforhandlinger. Jeg er på jeres side.

PPS: Ironi kan forekomme

 

PS Hvis du har en kommentar/mening til brevet, skal du klikke på overskriften med rød skrift - rul derefter ned til kommentarfeltet